fbpx
Сьогодні
23:54 10 Вер 2020

Під Києвом втік кенгуру — за повернення обіцяють винагороду

У середу, 9 вересня 2020 року, з живого куточку, що на території етнографічного комплексу «Українське село», втік один з його мешканців – кенгуру. Наразі тривають пошукові заходи тваринки по навколишній місцевості. Тому всіх, хто, можливо побачить незвичного звіра, просять сповістити про його появу за тел. 099-333-07-70.

"Зараз важливо визначити приблизний район перебування тваринки, щоб організувати більш ефективні пошуки. Просимо повідомляти інформацію в реальному часі! За максимально дієву допомогу у поверненні тваринки визначена грошова винагорода у розмірі 20 000 грн", – йдеться у повідомленні комплексу.

Дорогі друзі!В середу 9 вересня 2020р. з живого куточку, що на території етнографічного комплексу «Українське село»,…

Posted by Етнографічний комплекс "Українське село" on Thursday, September 10, 2020

Корисна інформація: кенгуру Валабі Бенета – карліковий вид, невеличкого розміру, хутряний покрив сіро-рудого кольору. Миролюбива тваринка, яка за час перебування в живому куточку комплексу вже звикла до людей; може харчуватися листям кущів, сіном, травою, овочами; мешкає на відкритому просторі, навіть, в прохолодну пору року в наших кліматичних широтах. Пересувається досить швидко стрибками до 1,5м, найбільш активна зранку та у другій половині дня, не любить жаркого відкритого сонця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: