fbpx
Сьогодні
21:01 09 Вер 2020

Гармаш заявив, що домовленість ТКГ по Донбасу — це поступка з боку України

Фото Reuters

Журналіст, представник української делегації в Тристоронній контактній групі перемовин щодо Донбасу Сергій Гармаш розкритикував домовленість про спільну інспекцію учасниками ТКГ і представниками ОБСЄ в районі селища Шуми на Донбасі.

Про це пише «Україна 24».

«Я не бачу сенсу проводити інспекцію, якщо ОБСЄ підтвердила, що там немає ніяких позицій. Думаю, що це рішення було більше політичним, ніж практичним, котре запобігає порушенню перемир'я. Сподіваюся, результати зможуть виправдати той резонанс в суспільстві, який можна назвати соромом, бо та сторона вже заявила, що ми виконали вимоги Пушиліна… Будемо міркувати про це за результатами «нормандської четвірки», – заявив журналіст.

За його словами, проведення інспекції – це поступка з боку України.

«Я вважаю, що це (інспекція – ред.) поступка з нашого боку. Якщо ми робимо поступку, то зрозуміло, що та сторона захоче отримати ще. У мене немає інформації, для чого це зроблено», – зазначив Гармаш.

Раніше 9 вересня Офіс президента України повідомив, що учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про спільну інспекцію в районі селища Шуми за участю представника координатора від ОБСЄ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: