Новини

Нардеп Лерос прийшов на допит до ДБР

Народний депутат Гео Лерос (позафракційний) прийшов на допит до Державного бюро розслідувань.

Як передає "Інтерфакс-Україна", Лерос перед допитом у ДБР повідомив журналістам, що не користується послугами охорони.

"Я не користуюся жодною охороною, ні приватною, ні державною. Я не боюся ні президента, ні Єрмака (глава Офісу президента Андрій Єрмак), ні їхнього репресивного верстата, який вони включили… Тому якщо зі мною або з моєю родиною щось то станеться, за це нестиме відповідальність персонально Володимир Зеленський", – сказав депутат.

Лерос заявив, що не планує подавати заяви до правоохоронних органів щодо захисту честі і гідності через висловлювання президента Володимира Зеленського на його адресу.

"Я хочу для всіх заявити: у мене є велика повага до Президента України, саме до інституції Президента України, не персонально до Зеленського. Я прошу не плутати ці дві абсолютно різні суті. Тому стосовно подачі (заяви щодо захисту честі і гідності, – ред.) – я не бачу в цьому ніякого сенсу. Весь народ України вже бачить, що коїться в Україні. Тому оцінку його висловлюванням, тому, що він каже, вже дадуть громадяни України на цих місцевих виборах. Я думаю, що це буде гідна відповідь пану Зеленському", – сказав Лерос.

На своїй сторінці в соцмережі Facebook Лерос стверджує, що всі справи проти нього сфабриковані.

Парламентарій також повідомив, що в понеділок "силовики" намагалися незаконним способом отримати записи з камер відеоспостереження одного з кафе, в якому він був.

Раніше повідомлялося, що народного депутата Гео Лероса викликали на допит у Державне бюро розслідувань – на 8 вересня. "Підставою стала ухвала Печерського районного суду за скаргою представника громадської організації "Рада ветеранів АТО", що, проаналізувавши декларацію Гео Лероса, припустила, що депутат ухилився від сплати податків".

1 вересня у Верховній Раді почали збирати підписи за виключення Лерос з Слуги народу і того ж дня ухвалили таке рішення.

Сам Лерос заявив, що збирати підписи за виключення його з фракції її очільнику Давиду Арахамії нібито наказав Володимир Зеленський після виступу Лероса у парламенті 1 вересня.

Лерос під час цього виступу з трибуни парламенту розкритикував Зеленського, звинувативши у порушенні передвиборчих обіцянок.

У відповідь на це Зеленський заявив: "У мене немає ніяких наказів, у мене немає ніякої реакції на хабарників і зрадників цієї країни. Мені все одно, з якої вони партії".

 

 

Свіжі дописи

  • Новини

За останній рік рф пришвидшила темпи виробництва зброї, – держсекретар США

Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що протягом останнього року рф навчилась виробляти зброю та боєприпаси… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Как правильно выбирать профильную трубу

Профильные трубы широко используются в строительстве, машиностроении и многих других отраслях благодаря своей прочности, надежности… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Служба безпеки ліквідувала у Києві ботоферми, які проводили інформаційні диверсії на користь російської розвідки. У… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

У Києві реставрують памʼятку архітектури “Літаюча тарілка”: її автентичність буде збережена

У столиці на площі Либідській памʼятка архітектури "Літаюча тарілка" поряд з проєктом ТРЦ збереже свою… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Близько 67% громадян України вважають, що Крим після деокупації повинен мати автономію

За надання Криму після деокупації автономії, як це було до 2014 року, виступають 47% українців.… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

З митрополита УПЦ МП Павла суд вирішив зняти електронний браслет

Печерський районний суд Києва ухвалив рішення зняти електронний браслет з митрополита Української православної церкви московського… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.