fbpx
Сьогодні
13:17 08 Вер 2020

Гео Лероса викликали до ДБР як свідка у справі щодо ухилення від сплати податків

Гео Лерос

Позафракційного народного депутата Гео Лероса допитували в ДБР як свідка в кримінальній справі щодо ухилення від сплати податків у великому розмірі.

Про це повідомляє "Міллер, юридична компанія", яка співпрацює з Леросом у Facebook.

"Податкової перевірки, яка встановила б наявність у Гео Лероса несплачених податкових зобов'язань, не проводилось. Жодних повідомлень-рішень від Державної податкової служби щодо необхідності оплати заборгованості він також не отримував", – заявляє адвокат нардепа Масі-Мустафа Найєм.

"Міллер, юридична компанія" наводить дані електронної декларації, згідно з якими в 2019 році Лерос заробив приблизно 603 тис. грн.

Юридична компанія звертає увагу, що кримінальна відповідальність за ухилення від сплати податків станом на 2019 р. починається з 2,8 млн грн невиплаченого податку.

"Заробітна плата нарахована нашому клієнту як фізичній особі юридичною особою, а саме управлінням справами апарату Верховної Ради України, яке в цьому випадку виступило податковим агентом та мало сплатити податок на доходи фізичних осіб при виплаті заробітної плати", – йдеться в повідомленні.

Сьогодні відбувся допит народного депутата України Гео Лероса. Його допитували в якості свідка у кримінальному…

Posted by Міллер, юридична компанія on Tuesday, September 8, 2020

Як повідомлялося, Лерос у вівторок прийшов на допит до Державного бюро розслідувань. При цьому на своїй сторінці в соцмережі Facebook він заявив, що всі справи проти нього сфабриковані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: