fbpx
Сьогодні
08:47 07 Вер 2020

ООС: за минулу добу загинув військовий, стале відоме його ім'я

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил загострилась.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"Минулої доби, 6 вересня, збройні формування Російської Федерації порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року"і.

Зазначається, що чергами з автоматичного станкового гранатомета ворог обстріляв позиції українських захисників поблизу Красногорівки. У результаті обстрілу поранення отримав військовослужбовець ЗСУ. Воїну вчасно надали медичну допомогу та доправили його до лікувального закладу.

На іншій ділянці фронту противник відкрив прицільний вогонь зі стрілецької зброї по наших захисниках неподалік Причепилівки, що на Луганщині. Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець загинув.

Пізніше стало відомо, що це загинув мешканець села Вільхівці Городенківського району Івано-Франківської області Тарас Кубійович.

Про це у Фейсбуку повідомив голова Городенківського районного об'єднання учасників АТО Михайло Човганюк.

"Загинув житель села Вільхівці Городенківського району Кубійович Тарас… На превеликий жаль, війна забирає кращих синів України, адже Тарас неодноразово призивався до військової служби. Зі зброєю в руках, захищав рідну батьківщину… І тепер поповнив небесний легіон", – ідеться у дописі.

Упродовж минулої доби російські окупаційні війська двічі здійснили і провокативні постріли з підствольного гранатомета в районі населеного пункту Шуми.

З початку поточної доби, 7 вересня, на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано.

Режим тиші зберігався по всій лінії розмежування.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: