fbpx
Сьогодні
21:46 06 Вер 2020

Стерненко назвав замовників та організаторів нападу на нього

Активіст Сергій Стерненко назвав замовників та організаторів нападу на нього, що стався 2018-го року.

Чоловік переконаний, що найбільше жадали цього очільник Одеси Геннадій Труханов та його компаньйон-олігарх Володимир Галантерник, передає "24 канал".

Так, активіст наголосив: на 100% упевнений у тому, що організатором чотирьох нападів (три сталися 2018 року і один цьогоріч) на нього є Олександр Подобєдов. В Одесі він відомий, як "смотрящий" за місцевими тітушками-найманцями.

Тим часом співорганізатором нападу був, за словами активіста, Віталій Посувайло. Це товариш Подобєдова, який перебуває з ним в одній команді.

Виконавців нападу було двоє, переконаний Стерненко – це Олександр Ісайкул та Іван Кузнєцов. Їм віддавав вказівки безпосередньо Подобєдов.

А от замовниками цих нападів активіст вважає чинного міського голову Одеси Геннадія Труханова та його партнера Володимира Галантерника, адже саме їм він найбільше дошкуляв своєю діяльністю, розповідаючи про корупційні оборудки місцевої влади.

При цьому, Стерненко додав: правоохоронці вже допитували Подобєдова у рамках слідства, однак жодної підозри так і не було висунуто.

"Правоохоронці знають про його роль. Він не заперечує, що з ними зустрічався. Але він на волі, а судять мене", – зауважив активіст.

Він натякає, що місцева поліція також може бути причетна до нападів на активістів, адже частина правоохоронців перебуває "під крилом Труханова".

Раніше Стерненко розповів про роль у його справі призначеного заступником керівника Офісу президента Татарова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: