fbpx
Сьогодні
17:34 06 Вер 2020

Нардеп оприлюднив подробиці про переліт "вагнерівців"

Під час перельоту через Україну планувалося затримати всіх причетних до військових злочинів на українському сході, стверджує Ар'єв.

Чергові докази проведення українською СБУ спецоперації із затримання "вагнерівців" оприлюднив народний депутат від "Євросолідарності" Володимир Ар'єв.

Йдеться про протокол СБУ із прізвищами "вагнерівців" та їхні квитки на рейс до Стамбула.

Переліт бойовиків із Мінська до Туреччини був запланований на 25 липня, та його відклали після наради в Офісі президента, каже парламентар. Якби цього не сталося, зі Стамбула частина "вагнерівців" мали полетіти до Москви. Втім, бойовики залишилася в Білорусі, і після імовірного зливу даних їх затримали 29 липня.

Крім цього, Ар'єв зауважує: низка бойовиків не полетіли прямо до Москви, а мали вилітати саме рейсом із Мінська на Стамбул, а він прямує над Києвом. Це, на його думку, доводить: під час перельоту через Україну планувалося затримати всіх причетних до військових злочинів на українському сході

В історії зі злитою спецоперацією з виманювання бойовиків «вагнерівців» в Україну досі сперечаються у «вірю – не вірю»?…

Posted by Volodymyr Ariev on Sunday, September 6, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: