fbpx
Сьогодні
11:55 05 Вер 2020

У Порошенка вимагають створення ТСК щодо причетності чиновників до екстрадиції "вагнерівців"

"Європейська солідарність" вимагає негайно створити тимчасову слідчу комісію (ТСК) з розслідування фактів причетності вищих посадових осіб України до екстрадиції "вагнерівців" з Білорусі до Росії.

Про це заявив народний депутат фракції "Євросолідарність" Володимир Ар'євна пленарному засіданні в п'ятницю., передає сайт політсили.

"Ми вимагаємо негайно створити ТСК. Прямо зараз поставте це на голосування. Створити тимчасову слідчу комісію, щоб родичі (загиблих від рук "вагнерівців" – ред.) могли дізнатися правду. Якщо ні, то ці документи будуть негайно оприлюднені", – заявив Ар'єв.

Депутат нагадав, що представники Офісу президента України спростовували участь українських спецслужб до операції, в результаті якої "вагнерівці" повинні були опинитися в Україні, де їх планували затримати. Однак, за його слова – це неправда.

Він повідомив, що у "Євросолідарності" є неспростовні докази, що представники України причетні до екстрадиції "вагнерівців" з Білорусі в РФ.

"У нас є неспростовні докази того, що це дійсно була спецоперація українських спецслужб", – сказав Ар'єв.

Він також нагадав, що на сайті Верховної ради зареєстровано петиції від родичів загиблих військовослужбовців України з проханням розібратися з вбивцями їх близьких.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: