fbpx
Сьогодні
22:35 05 Вер 2020

Командувач ООС відреагував на погрози ватажка бойовиків "ДНР"

Володимир Кравченко

Командувач Об'єднаних сил (ООС) Володимир Кравченко заявив, що Україна готова дати адекватну відсіч на погрози ватажка терористів "ДНР" Дениса Пушиліна знищити позиції ЗСУ під окупованою Горлівкою.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил.

За словами Кравченка, ним разом з керівником української сторони СЦКК здійснено перевірку фактів, викладених в заяві так званого голови "ДНР" щодо обладнання українською стороною інженерних споруджень в районі населеного пункту Шуми Донецької області.

"За результатами перевірки встановили, що це звинувачення не відповідає дійсності та є провокаційним і несе за собою політичну складову, яка має на меті зрив домовленостей, що були досягнуті 22 липня 2020 року Тристоронньою контактною групою про додаткові заходи з дотримання повного і всеосяжного режиму припинення вогню. За вказаний період українська сторона порушень домовленостей в населеному пункті Шуми не здійснювала, так як і протилежна сторона", – зазначив Кравченко.

Мною, Командувачем Об'єднаних сил, разом з керівником української сторони СЦКК здійснено перевірку фактів, викладених в…

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Saturday, September 5, 2020

Водночас, він запевнив, що у разі застосування вогневого впливу збройними формуваннями Російської Федерації по території України, Командування Об'єднаних сил залишає за собою конституційне право на захист територіальної цілісності України з наданням адекватної відповіді всіма наявними силами та засобами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: