Фірсов звинуватив Кличка у корупції та провів акцію під КМДА

У Києві сьогодні відбулася акція «Заповідник корупції імені Кличка».  Організатори зібрали інформацію про поплічників мера, стосовно яких відкриті кримінальні провадження. Серед них є і друзі Кличка, його заступники, керівники комунальних підприємств, депутати та інші чинні чи колишні чиновники.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній очільник Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов, який декілька тижнів тому заявив про наміри балотуватися на посаду мера столиці.

«Їх об'єднує те, що всі вони працювали у міській владі в період останніх 5 років і всі вони підозрюються у корупції. Відповідальність за більшість з них несе особисто Віталій Кличко. Це його «пташенята», — написав Фірсов.

За його словами, більшість справ по цих корупціонерах затягуються. Правоохоронці не квапляться з розслідуванням та притягненням до відповідальності.

«Найголовніша проблема і питання, як взагалі ці люди опинилися на посадах? І чому навіть після відкриття карних справ їх не було звільнено? Тобто мерія, навіть після очевидних корупційних фактів – захищає своїх. І це найгірший висновок, який взагалі може бути. Це кругова порука», — пише Фірсов.

Колишній депутат впевнений, що з цієї ситуації є тільки один вихід — змінити керівника, який цю корупційну піраміду очолює та покриває.

Свіжі дописи

  • Новини

У столиці Грузії проходить черговий протест через закон про “іноагентів”

У неділю, 28 квітня, в Тбілісі проходить акція протесту проти законопроєкту про "іноагентів" під гаслом… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Старшокласникам викладатимуть курс “Агросфера”: навіщо це рішення

За сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України"(Проєкт USAID) експерти громадської організації СвітОсвіт створили навчальний шкільний… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Уже понад 30 000 пакунків з екопідгузками відправлено українським малюкам

У різних куточках нашої країни уже понад 30 тисяч українських родин в межах спільного проєкту… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Ковтун став четвертим українським гімнастом в історії, який здобув два особистих “золота” на Євро

Спортсмен Ілля Ковтун став четвертим українським гімнастом в історії, що здобув два особистих "золота" на… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

У Вашингтоні пройшла акція на підтримку України: висадили соняшники під російським посольством

Українські активісти, дипломати, небайдужі громадяни США та інших країн третій рік поспіль висаджують перед посольством… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

П’єса-феєрія “Лісова пісня” Лесі Українки вийшла італійською

"Лісова пісня" (Il canto della foresta) Лесі Українки вийшла італійською мовою. У найбільшому італійському видавництві… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.