fbpx
Сьогодні
14:02 05 Вер 2020

Фірсов звинуватив Кличка у корупції та провів акцію під КМДА

У Києві сьогодні відбулася акція «Заповідник корупції імені Кличка».  Організатори зібрали інформацію про поплічників мера, стосовно яких відкриті кримінальні провадження. Серед них є і друзі Кличка, його заступники, керівники комунальних підприємств, депутати та інші чинні чи колишні чиновники.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній очільник Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов, який декілька тижнів тому заявив про наміри балотуватися на посаду мера столиці.

«Їх об'єднує те, що всі вони працювали у міській владі в період останніх 5 років і всі вони підозрюються у корупції. Відповідальність за більшість з них несе особисто Віталій Кличко. Це його «пташенята», — написав Фірсов.

За його словами, більшість справ по цих корупціонерах затягуються. Правоохоронці не квапляться з розслідуванням та притягненням до відповідальності.

«Найголовніша проблема і питання, як взагалі ці люди опинилися на посадах? І чому навіть після відкриття карних справ їх не було звільнено? Тобто мерія, навіть після очевидних корупційних фактів – захищає своїх. І це найгірший висновок, який взагалі може бути. Це кругова порука», — пише Фірсов.

Колишній депутат впевнений, що з цієї ситуації є тільки один вихід — змінити керівника, який цю корупційну піраміду очолює та покриває.

Сьогодні ми провели акцію «Заповідник корупції ім.Кличка». Ми зібрали інформацію про поплічників мера, стосовно яких…

Posted by Єгор Фірсов on Saturday, September 5, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: