fbpx
Сьогодні
14:40 05 Вер 2020

Через коронавірус збанкрутував один із найбільших борделів Європи

Один із найбільших борделів Європи "Паша" збанкрутував у німецькому Кельні. Відповідну заяву подали власники.

У борделі до карантину працювало 60 осіб. Він містився в 10-поверховій будівлі, пише Deutsche Welle.

"Кошти на утримання великого ліцензованого закладу виявилися вищими, ніж можемо оплачувати. Наша фірма не мала прибутків кілька місяців через карантин. Ринку сексуальних послуг заборонили працювати. Завдяки банківським позикам, можливо, нам вдалося б відновити роботу, якби тільки дістали згоду на поновлення роботи на початку наступного року. Натомість маємо щоразу нові продовження карантину. У цій ситуації неможливо нічого планувати", – заявив власник борделю Армін Лобшейд.

У борделі було понад 100 кімнат, де працювали повії. У фірми також були власний ресторан, кав'ярня, пральня, солярій, салон краси тощо. Крім повій, працювали кухарі, прибиральники.

Сфера сексуальних послуг останні місяці домагається скасування заборон на проституцію через карантин. У галузі застерігають, що повії змушені будуть працювати нелегально. Це створить більші ризики для повій і клієнтів. У Гамбурзі та Дюссельдорфі відбулися демонстрації за відкриття борделів.

Довідка. Проституція в Німеччині легальна з 2002 року. Повії проходять обов'язкові регулярні медичні перевірки, зобов'язані користуватися презервативами, сплачують податки і можуть навіть видати чек. Річний обіг галузі становить понад €6 млрд. Працюють легально близько 400 тис. жінок. 63% – із країн Південної та Східної Європи.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: