fbpx
Сьогодні
13:39 04 Вер 2020

У Києві дві школи та 20 класів перевели на дистанційне навчання через COVID-19, - Кличко

У Києві дві школи переведені на дистанційне навчання через захворювання вчителів на COVID-19. Також в 11 школах на дистанційне навчання відправили 20 класів.

Про це на брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.

"На сьогодні дві столичні школи переведені на дистанційне навчання через захворювання вчителів. Ще в 11 школах на дистанційне навчання відправили загалом 20 класів через захворювання учнів на коронавірус", – сказав Кличко.

Крім того, тимчасово закрили на карантин 4 дитячих садочки. По одному в Деснянському, Печерському, Оболонському та в Дніпровському районах.

"Я знову звертаюся до батьків: якщо зранку ви бачите у дитини симптоми ГРВІ – не ведіть її в садочок чи школу. Будьте уважними до здоров'я своїх дітей", – наголосив він.

Він наголосив, що місто робить усе, щоб не допустити спалахів хвороби в навчальних закладах. Усі муніципальні заклади освіти отримали необхідні дезінфікувальні засоби і засоби індивідуального захисту.

Усі школи працюють за чітким регламентом. І мають також інструкції на випадок виявлення хворого на коронавірус.

Учням і педагогам щоранку перед заняттями вимірюють температуру, а класи під час перерв провітрюють.

"Більше того, для посилення протиепідемічної безпеки місто збільшило фінансування витрат на закупівлю необхідних засобів для шкіл. До 40 млн грн. Спочатку, як я говорив, на ці цілі спрямували 30 млн грн", – зазначив Кличко.

 

Рубрика:
Здоров'я Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: