fbpx
Сьогодні
11:38 04 Вер 2020

Міноборони України та Іраку підписали меморандум про співпрацю

Міністри оборони України та Республіки Ірак Андрій Таран і Джума Інад Саадун Аль-Джубурі підписали меморандум про взаєморозуміння у сфері військового співробітництва.

Про це передає пресслужба українського оборонного відомства, церемонія підписання документа відбулася в рамках офіційного візиту в Україну делегації Міноборони Іраку.

«Підписання меморандуму надасть можливість продовжити взаємовигідне співробітництво між оборонними відомствами обох країн, посилити партнерські відносини та забезпечити реалізацію проєктів у сферах, що становлять взаємовигідний інтерес», – йдеться у повідомленні.

Під час переговорів сторони вказали на значний потенціал партнерства щодо обміну досвідом ведення бойових дій, співпраці за напрямом військової освіти. Також сторони обмінялись інформацією щодо стану безпекової ситуації в Україні та Республіці Ірак.

У Міноборони наголосили, що це перший візит керівника оборонного відомства Республіки Ірак в Україну, який підкреслює прагнення до розвитку всебічного співробітництва в оборонній сфері та має на меті визначення пріоритетних напрямів двосторонньої співпраці у військовій та військово-технічній сферах.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: