fbpx
Сьогодні
15:51 04 Вер 2020

Виключеного зі "Слуги народа" нардепа Лероса викликають на допит у ДБР

фото: УНІАН

Народного депутата Гео Лероса викликали на допит у Державне бюро розслідувань – на 8 вересня.

Про це у Фейсбуці інформує юридична компанія «Міллер».

«Не пройшло і трьох днів з моменту як нашого клієнта – народного депутата Гео Лероса виключили з фракції "Слуги народу" у парламенті, як його уже викликають на допит до Державного бюро розслідувань як свідка щодо обставин кримінального провадження за ч. 1 ст. 212 КК України (умисне ухилення від сплати податків). Допит призначено на 08.09.2020 року на 10.00», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це кримінальне провадження було відкрите 25 серпня 2020 року.

«Підставою стала ухвала Печерського районного суду за скаргою представника громадської організації «Рада ветеранів АТО», що, проаналізувавши декларацію Гео Лероса, припустила, що депутат ухилився від сплати податків. Представником громадської організації виявився Одягайло Андрій Вікторович – колишній начальник відділення СВ Оболонського управління поліції, а з жовтня 2018 року наш колега адвокат», – уточнили юристи.

Народного депутата України Гео Лероса знову викликають на допит.Не пройшло і трьох днів з моменту як нашого Клієнта -…

Posted by Міллер, юридична компанія on Friday, September 4, 2020

1 вересня у Верховній Раді почали збирати підписи за виключення Лерос з Слуги народу і того ж дня ухвалили таке рішення.

Сам Лерос заявив, що збирати підписи за виключення його з фракції її очільнику Давиду Арахамії нібито наказав Володимир Зеленський після виступу Лероса у парламенті 1 вересня.

Лерос під час цього виступу з трибуни парламенту розкритикував Зеленського, звинувативши у порушенні передвиборчих обіцянок.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: