Новини

У Львівській облраді стався спалах коронавірусу

У Львівській облраді стався спалах коронавірусу. Серед хворих: голова обласної ради, керівник апарату ЛОР, низка працівників і депутати.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

У Львівській облраді коронавірус виявили у голови обласної ради, керівника апарату, шістьох працівників та вісьмох депутатів.

Нагадаємо, про хворобу у понеділок повідомив голова обласної ради Олександр Ганущин. Він зазначив, що в п'ятницю по обіді у нього погіршилося самопочуття, він здав ПЛР-тест і отримав позитивний результат. Нині чиновник вдома, на самоізоляції і виконує вказівки лікаря.

"Попередив усіх з ким контактував крайні кілька днів. Дуже розраховую, що вас вірус мине осторонь. Мій спосіб життя передбачає постійне спілкування з людьми, тому до такого перебігу подій був готовий. Зараз почуваю себе як при легкій простуді, яка добряче стомлює, наче 10 км підтюпцем чи з рюкзаком у горах", – написав Ганущин.

Утім, хвороба добралася не лише до очільника обласної структури. Як повідомив журналістці "Еспресо.Захід" перший заступник голови обласної ради Богдан Гагалюк, хворі є серед апарату та депутатів.

"На жаль, ситуація в нас, як і в усій країні, не найкраща. Ще до хвороби пана Ганущина, "ковід" виявили у керівника апарату ЛОР Валерія Харлова. Окрім того, хворі шість працівників апарату та вісім депутатів. Переважно, в усіх хвороба проходить в легкій формі. До апаратів ШВЛ не був підключений ніхто, проте були люди, котрі лежали під кисневою маскою. Особисто я з головою контактував ще до 24 серпня, але перестрахувався і здав ІФА тест. Він виявився негативним", – зазначив Гагалюк.

Він також додав, що вже завтра, 4 вересня, весь склад обласної ради буде здавати ПЛР-тести, аби зрозуміти ситуацію в структурі.

Окрім обласних чиновників, COVID-19 констатували також у виконавчої директорки Асоціації Єврорегіон Карпати – України Галини Литвин. Сьогодні їй підтвердили діагноз за допомогою ПЛР-тесту. Жінка почувається добре і перебуває нас самоізоляції. Вдома перебувають також усі працівники Асоціації.

Свіжі дописи

  • Новини

З митрополита УПЦ МП Павла суд вирішив зняти електронний браслет

Печерський районний суд Києва ухвалив рішення зняти електронний браслет з митрополита Української православної церкви московського… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Рішення для відбудови: 6 підземних шкіл в Україні до кінця року планує побудувати Литва

До кінця поточного року Литва планує побудувати шість підземних шкіл у Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Сумській,… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Благодійну колекцію прикрас створили з уламків зруйнованого росіянами літака “Мрія”

На прикраси в благодійній колекції "оМРІЯна помста" перетворили уламки зруйнованого росіянами літака АН-225 "Мрія". Увесь… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Забезпечення ефективного управління запасами в онлайн-магазинах за допомогою CRM та ERP у хмарі

Ефективне управління запасами є важливою складовою успіху будь-якого онлайн-магазину. Це не тільки дозволяє оптимізувати витрати,… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Що таке стабілізатор напруги і чому він важливий?

Стабілізатор напруги — це пристрій, що використовується для забезпечення стабільної вхідної напруги для електричних приладів,… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Знай наших: збірна України з хокею розгромила Китай у третьому турі Чемпіонату світу

Національна збірна України з хокею перемогла Китай в третьому турі чемпіонату світу в Дивізіоні 1В… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.