fbpx
Сьогодні
12:45 02 Вер 2020

Арахамія заявив, що Зеленський не вимагав виключити Лероса з фракції

Гео Лерос

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія каже, що президент Володимир Зеленський не дзвонив керівництву фракції з вимогою виключити нардепа Гео Лероса: це зробили нібито після порушення Леросом "негласних угод".

Про це Арахамія в коментарі журналістам, цитує Ліга.net,

За словами Арахамії, у Лерос був затяжний конфлікт з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком, але фракція до цього "ставилася абсолютно нейтрально", оскільки у них нібито була негласна домовленість не втручатися.

"Але коли ти знаходишся в партії президента і починаєш вже чіпати президента, кажеш, що" мені президент не подобається, я не хочу цього президента, я критикую його програму, його дії і все інше "… Це нормальний процес, коли людина говорить, що "мені тут не подобається, піду в іншу партію".

Арахамія каже, що Лерос був "списочником" на виборах, і якби йому довелося самостійно писати заяву про вихід з фракції, він втратив би мандат. Тому, за його словами, "Слуга народу" "фактично допомогла не втратити мандат"".

Нардеп заявив, що ще до вчорашнього скандального виступу Лерос з трибуни переговорив з ним, оскільки "була інформація", що той "перейде червону лінію".

Лерос, зі слів Арахамії, розумів наслідки того, що збирався зробити.

1 вересня у Верховній Раді почали збирати підписи за виключення Лерос з Слуги народу і того ж дня ухвалили таке рішення.

29 березня Гео Лерос опублікував відео, на якому брат керівника Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює питання призначення на різні державні посади. На опублікованих записах також фігурували колишні помічники глави ОПУ, які пізніше звинуватили його в корупції і торгівлі посадами.

3 червня Лерос опублікував нову порцію записів про можливу масштабну корупцію в Києві серед топчиновників.

В кінці серпня машину нардепа підпалили невідомі, поліція відкрила справу.

 

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: