fbpx
Сьогодні
16:05 01 Вер 2020

Шмигаль відповів критикам Кабміну

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що уряд працює на максимумі.

Про це пише "Україна 24".

"Почався новий політичний сезон, заяви будуть гучні, тим більше напередодні виборів, ми будемо бачити багато політичних дій, заяв, але уряд працює на повну силу. Звичайно той, хто працює, може помилятися, можуть бути питання і до міністрів, і до уряду. Сьогодні ми робимо все можливе для того, щоб утримувати ситуацію, розвивати економіку, контролювати ситуацію з коронавірусом, працюємо 24/7", – сказав він.

Прем'єр заявив, що уряд приготував нові програми у сфері економіки.

"Людей найбільше хвилює сфера економіки, зрозуміло, що на тлі кризи з вірусом економіка постраждала. Уряд розробив цілу низку програм з підтримки малого та середнього бізнесу, підтримки людей при тимчасовому безробітті, вони працюють. Ми бачимо результати, понад 240 тисяч працевлаштованих людей через центри зайнятості. Проблематика є майже в кожній галузі.

Сьогодні 1 вересня, ми почали навчальний рік за стандартною програмою, водночас дали можливість тим батькам, які хочуть, щоб їхні діти навчалися дистанційно, зробити це. Професійно-технічна освіта — один із пріоритетів у сфері освіти, яку ми будемо розвивати", — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: