fbpx
Сьогодні
18:15 01 Вер 2020

"Річка є, а набережної – немає": Зеленський прокоментував Стратегію розвитку Полтавщини

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Полтавщину взяв участь у представленні Стратегії розвитку області на період до 2027 року.

У своєму виступі Глава держави зауважив, що сьогодні продовжується серія презентацій стратегій розвитку регіонів України, щоб кожен край чітко знав і реалізовував свої переваги.

«Також кожна область повинна розуміти, що заважає їй рухатися, що потрібно виправити, а найголовніше – хто саме зможе це зробити», – зазначив Президент.

На думку Володимира Зеленського, Полтавщина має потенціал, щоб стати центром успіху. Щоб місцева молодь не їхала до Харкова чи Києва, а могла реалізувати себе вдома, будуючи сучасний, успішний, крутий регіон.

«Тим більше для цього існують всі передумови. У вас – шикарний потенціал як сільськогосподарський, так і індустріальний. Це паливна галузь, машинобудування, чорна металургія, харчова промисловість. Це рослинництво й тваринництво. І те, на що сьогодні звернув би особливу увагу. Те, що може стати візитною карткою області, – це туристичний та культурний потенціал», – наголосив Глава держави.

Президент побажав успіху Полтавщині й акцентував увагу на необхідності облаштування набережної в обласному центрі.

«Я чув багато скарг від місцевих жителів, що Полтава – це місто, де річка є, а набережної, на жаль, немає. Думаю, що влада міста – і очевидно вже не ця, а наступна – має вирішити це важливе для людей питання. Знаю, що у вас є прекрасний парк, і всім полтавчанам хочеться, щоб там був не елітний торговельний центр, хмарочос чи інші незрозумілі забудови, а набережна й зона відпочинку саме для людей», – зауважив Володимир Зеленський.

Він висловив сподівання, що за принципом «для людей» розвиватиметься в майбутньому Полтавська область.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: