fbpx
Сьогодні
15:35 01 Вер 2020

Рада знайшла гроші для фінансування відпочинку дітей-пільговиків в таборах

Верховна Рада ухвалила зміни до бюджету-2020 для фінансування відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.

Законопроєкт №3819 підтримали 325 народних депутатів.

"Законопроєктом №3819 ми пропонуємо дати можливість поїхати на оздоровлення та відпочинок до дитячих таборів у Карпатах, на узбережжі Чорного та Азовського морів дітям-сиротам, дітям учасників бойових дій, дітям з інвалідністю, з малозабезпечених та багатодітних сімей, усім тих, про кого повинна піклуватися держава", – розповіла одна з авторів документу, народний депутат від фракції "Слуга народу" Оксана Дмитрієва.

Депутат додала, що для цього пропонується направити додаткові кошти, які є у держбюджеті. За словами Дмитрієвої, програма буде профінансована за рахунок збільшення надходжень з ПДВ.

Закон передбачає на 2020 рік в додатку №3 до Закону "Про Державний бюджет України на 2020 рік" видатки на оздоровлення і відпочинок дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії не залежно від форм власності.

Закупівлю відповідних послуг передбачається проводити в порядку, визначеному Кабміном відповідно до вимог Закону "Про публічні закупівлі".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: