fbpx
Сьогодні
19:20 01 Вер 2020

Нардеп Лерос пояснив, чому його виключили з фракції

Гео Лерос

Народного депутата Гео Лероса виключили з фракції "Слуга народу" після критики президента Володимира Зеленського.

Рішення було ухвалене без засідання фракції.

У коментарі LB.ua Лерос розповів, що з Офісу президента почали телефонувати іншим фракціям, просити, щоб "ніколи більше не давали перерву мені (для виступу. – Ред.), по-друге, Подоляк намагався зв'язатися з каналами, – власне, стандартні підходи".

"Я юридично не знаю, чи має вагу, що без засідання фракції це робиться, але я залишаюся народним депутатом, я як публічно висловлював свою позицію, так і буду", – заявив Лерос.

Він додав, що наразі не планує долучатися до інших фракцій чи депутатських груп.

"Були люди, які підійшли і сказали, що не поставили підписи. Але було близько 10 людей, які сказали, що вони повністю розділяють те, що я сказав, але ми підписали, тому що на нас почали тиснути і ставили питання, що в майбутньому теж можуть виключити, якщо не підпишемо", – розповів нардеп.

За його словами, це різні люди з різних комітетів та "груп впливу".

Нагадаємо, народного депутата Гео Лероса виключили з фракції "Слуги народу".

Пізніше Лерос заявив, що Зеленський особисто подзвонив Арахамії і дав команду збирати підписи для його виключення з фракції.

Що наговорив Лерос з трибуни парламенту?

Він сьогодні відкрито виступив проти Зеленського і чинного курсу України. Депутат заявив, що "країна рухається у прірву, але досі не з'явилося ніякої державної стратегії, бодай якогось плану на майбутнє".

За його словами, замість обіцяного "зняття недоторканності з президента, депутатів та суддів", вразливими "зробили лише депутатів з опозиції". Він також додав, що Єрмак нібито роздає телефоном вказівки "проти кого відкривати справи, а які закривати, кого призначати на державні посади, а кого звільняти".

Також Лерос згадав про призначення Зеленським на державні посади людей без конкурсу, "екскварталівців", знайомих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: