fbpx
Сьогодні
21:27 31 Сер 2020

Сущенко заявив, що "йде у місцеву владу" та назвав причину

Відомий політв'язень Кремля Роман Сущенко під час свого виступу на з'їзді партії "Європейська Солідарність" підтвердив, що буде балотуватися від партії у місцеву владу, бо поділяє цінності "ЄС".

Про це пише Еспресо.

"Для мене сьогодні висока честь бути на цьому майданчику. Серед вас є люди, чия підтримка допомогла мені якнайшвидше вирватися з пазурів окупанта. Після звільнення я вирішив зачекати, осмислити усе і усвідомити деякі серйозні речі. Важливо, що очікування оцінюється не тривалістю, а якістю. Той, хто вміє чекати, той перемагає. Сьогодні я пишаюся, що завдяки вам я вижив і сьогодні тут серед вас. Ми дихаємо в унісон", – сказав Сущенко.

Він зауважив, що у лихі часи українці інколи втрачають здатність мислити тверезо і критично.

"Ті, хто думає будувати стіни, на жаль, не думають про мости. "Європейська Солідарність" – це та політична сила, яка будує мости гідності, патріотизму, мости відповідальності, демократії і справедливості. Мені дуже імпонує, що всі ми об'єднані неподільністю на раси, на релігії і на стать. Я поділяю цінності "Європейської Солідарності", а це відповідальна, відкрита, правова, суверенна держава. Це прозора і чесна влада, це успішні громадяни, це сильні громади, потужна армія, ефективні спецслужби. Це інновації, традиції, екологічна, здорова земля. Це щасливі родини, батьки і діти. Я за Україну без дилетантизму і популізму. Нехай Бог нам допоможе і дасть розуму зрозуміти, що ми можемо зробити і дасть мудрості і мужності відмовитися від того, чого ми зробити не можемо. І головне – відрізнити одне від одного", – наголосив Сущенко.

Зазначимо, команди «Європейської Солідарності» в обласні та міські ради очолять політв'язні Кремля Роман Сущенко та Володимир Балух.

Крім того, до команди "Європейської Солідарності" приєднались активісти з інших політичних сил. Зокрема, Волинський штаб партії очолила волонтерка Юлія Вусенко, депутат Луцької міськради від "Самопомочі". У Полтаві від "ЄС" йтиме громадська активістка Юлія Городчаніна, яка балотувалась до парламенту від партії "Голос". Народний депутат попередніх скликань від "Народного фронту" Леонід Ємець наголошує, що сьогодні необхідно створити єдиний патріотичний фронт в умовах капітулянтської політики діючої влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: