fbpx
Сьогодні
18:53 31 Сер 2020

Київський парк "Наталка" отримав премію за кращий ландшафтний дизайн

Фото: kiev-foto.info

Журі Української національної премії з ландшафтної архітектури і дизайну визначило парк «Наталка» лауреатом першого ступеня. Таким чином, парк став кращим реалізованим об'єктом громадського простору.

Про це повідомив в.о. генерального директора «Київзеленбуду» Олексій Король на своїй сторінці у Facebook.

«Впевнений, що наступного року ми зможемо представити на Премію ще не один об'єкт. Адже Київ змінюється, парки та сквери перетворюються на сучасні зелені зони для відпочинку. І вони є достойними оцінки кіаліфікованого журі», – написав Король.

Київський парк

Також він подякував громадській орагінізації Парк "Наталка", КП УЗН Оболонського району, Марії Ковальчук та Віталію Кличко за принципову позицію щодо повернення даної території до власності територіальної громади, ініціативу створення парку та особистий внесок у створення справді «золотого стандарту» паркового будівництва столиці

Київський парк

Українська національна премія з ландшафтної архітектури і дизайну присуджується за сучасні досягнення в галузі ландшафтної архітектури, міського планування, ландшафтного будівництва і садово-паркового мистецтва.

Вона має статус високої української професійної нагороди національного значення в галузі ландшафтної архітектури, садово-паркового мистецтва, ландшафтного будівництва, благоустрою та озеленення.

Київський парк

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: