fbpx
Сьогодні
11:51 30 Сер 2020

Верещук назвала 5 проектів у її плані змін для Києва

Народний депутат від "Слуги народу" і кандидат на посаду столичного мера Ірина Верещук розповіла про план для Києва, який передбачає пять основних кроків.

Про це вона заявила в програмі "Максимум" на телеканалі "НАШ", передає УНН.

"У мене є план під назвою "П'ять років – п'ять кроків". Це п'ять цілком конкретних міських проектів, у яких будуть чіткі дедлайни і відповідальні за виконання. Це проекти, які я реалізую протягом моєї каденції", – сказала вона.

У зазначені п'ять проектів Верещук входять реконструкція Бортницької станції аерації, будівництво сміттєпереробного заводу, будівництво малої об'їзної дороги, будівництво мережі перехоплюючих парковок на в'їздах в місто, а також будівництво соціального житла.

"Бортницька станція аерації потрібна не тільки киянам. Повірте, це потрібно державі Україна, щоб продемонструвати нашим партнерам з Японії, що ми вміємо працювати. Якщо ми потиснули руки, ми повинні виконати всі взяті на себе зобов'язання. Це нам дасть ще більше коштів, ще більше можливостей. Зараз в світі все працює на довірі: ми домовилися, ми виконали, йдемо далі", – зазначила політик.

Нагадаємо, що в 2015 році уряд України домовився з Японією про кредит на 1 млрд доларів на пільгових умовах. До 2017 року розроблялася проектна документація реконструкції Бортницької станції. Починаючи з 2017 року щорічно київська влада повідомляє про початок технічних робіт, але генеральний підрядник й досі не визначений, а роботи з реконструкції так і не почалися.

Раніше Верещук оцінила свої шанси на перемогу на виборах в мери Києва.

Нагадаємо, нардепка Ірина Верещук стала кандидаткою в мери Києва від партії "Слуга Народу".

Кандидатка від партії "Слуга народу" на посаду мера Києва Ірина Верещук запросила міського голову Віталія Кличка на дебати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: