fbpx
Сьогодні
12:09 28 Сер 2020

Зеленський представив нового очільника Черкащини

фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський представив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Сергійчука.

Президент вручив новому очільнику області службове посвідчення на зустрічі з представниками бізнесу регіону, повідомляє Офіс Президента.

«Ми змінюємо голову обласної державної адміністрації на Черкащині. Головна причина завжди така, що хочеться бачити результат. Хочеться бачити щось краще, ніж є», – зазначив Зеленський.

Президент висловив побажання, щоб новий очільник "дійсно одразу почав діяти".

"Щоб одразу і бізнес, і люди бачили вашу підтримку. А це значить, що це не тільки ваша підтримка, а й влади та Президента», – додав він.

У свою чергу голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук пообіцяв працювати на результат.

«Буду розвивати область, щоб життя черкащан було кращим. Це і залучення інвестицій, і створення нових робочих місць. Це забезпечення економічної безпеки та медичної, покращення якості освіти. Це і «Велике будівництво», – заявив Сергійчук.

Володимир Зеленський у п'ятницю перебуває з робочою поїздкою у Черкаській області, де візьме участь у презентації стратегії регіону й огляне об'єкти проєкту "Велике будівництво".

Кабмін 26 серпня погодив кандидатури Андрія Назаренка і Сергія Сергійчука на посади голів Кіровоградської та Черкаської ОДА відповідно.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: