fbpx
Сьогодні
16:13 28 Сер 2020

"Владі та бізнесу потрібен діалог": Зеленський зустрівся з представниками бізнесу Черкащини

фото: ОПУ

Під час поїздки до Черкаської області президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками бізнесу регіону.

Про це повідомив Офіс президента.

«Мені завжди хочеться мати живе, без репетицій, спілкування й живий діалог. Тому що чуєш людей і розумієш правдиві проблеми. І точно правдиво можеш сказати, у чому готовий допомогти і що зможеш, де готовий підставити плече», – зазначив Зеленський.

Під час розмови президент пообіцяв сприяти поліпшенню системи кредитування для агробізнесу.

«Якщо йдеться про зрошувальну систему, можемо проговорити щонайменше з державними банками окремий формат кредитування. Наприклад, під 3-5%. Давайте пропозиції», – сказав він.

Наприкінці зустрічі Зеленський наголосив, що владі та бізнесу потрібен діалог. Тому попросив хоча б раз на місяць проводити зустріч з очільником ОДА щодо поточних проблем. Також закликав звертатися до нього, якщо виникають труднощі, що не вирішуються без президента.

«Чому ми їздимо? Я ніколи б не знав деталі тих речей, про які ви говорите, якби я сюди не приїхав. От вчора сказали, що в Кропивницькому «вичистили» всіх бандитів. Показали статистику, що все добре. Я приїжджаю – і люди та бізнес наводять приклади, де ми бачимо – все ну зовсім не так», -сказав Зеленський.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: