fbpx
Сьогодні
18:05 28 Сер 2020

Справа Гандзюк: суд визначив, у якому порядку вивчатимуть докази

Дніпровський райсуд столиці визначив порядок дослідження доказів у справі убивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це пише Укрінформ.

Зокрема, суддя Юлія Іванівна оголосила, що спочатку будуть досліджені документи, звукові аудіозаписи, речові докази.

Після цього у суді вивчать матеріали цивільних позовів і допитають потерпілих батьків і цивільного чоловіка Катерини Гандзюк. Далі допитають 38 свідків сторони обвинувачення, а потім – свідків сторони захисту. Наприкінці допитають обвинувачених голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера і експомічника депутата Херсонської обласної ради Олексія Левіна.

Адвокат Мангера у ході судового засідання просив суд допитати 101 свідка з боку захисту. Однак прокурор виступив проти допиту декількох свідків, оскільки, на його думку, вони не володіють ніякою інформацією у цій справі. Зрештою суддя зазначила, що питання допиту декількох свідків зі списку захисту буде вирішене пізніше під час дослідження доказів у суді.

Наступне судове засідання у справі Гандзюк відбудеться у Дніпровському райсуді столиці о 14 год. 11 вересня.

Крім того, суд визначив такі дати розгляду справи: 18 і 25 вересня, а також 2 і 9 жовтня поточного року.

Як повідомлялося, 28 липня прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера і експомічника депутата Херсонської облради Олексія Левіна за організацію нападу на Гандзюк.

20 серпня Дніпровський районний суд продовжив до 18 жовтня 2020 року Манеру і Левіну запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: