fbpx
Сьогодні
18:37 28 Сер 2020

До програми "Велике будівництво" в наступному році додадуть спорудженням басейнів, - президент

До програми «Велике будівництво» на наступний рік додадуть спорудження басейнів при навчальних закладах, що сприятиме підтримці здоров'я дітей.

Про це заявив Володимир Зеленський під час спілкування з журналістами на Черкащині.

«У нас глобальний підхід щодо будівництва басейнів при школах, дитячих садочках чи реабілітаційних центрах. Де це можливо зробити – ми будемо робити. Це теж буде глобальна частина нашої програми», – сказав президент.

Також, за його словами, наступного року в межах «Великого будівництва» продовжиться спорудження автодоріг, шкіл, дитячих садочків і почнеться відновлення музеїв, замків та інших «історичних магнітів».

Керівник Координаційної ради з реалізації програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко додав, що замок Шувалова в Тальному на Черкащині також буде включений до програми.

За словами президента, поява основної інфраструктури сприятиме розвитку туризму, готельного та іншого бізнесу в Україні.

Зеленський зазначив, що під час поїздок регіонами звертає увагу на природу та цікавинки кожного краю, адже влада має на меті розвивати туристичний потенціал країни.

«Наше завдання – вкладати в такі великі проекти, які ми розпочнемо наступного року теж у рамках «Великого будівництва». Це великі, найважливіші музеї, замки й цікаві туристичні місця нашої країни. Тому що спочатку – дорога, а потім дорога вже повинна кудись привести. Щоб привезли не тільки в якесь історичне місце, а щоб навколо нього була сучасна інфраструктура», – наголосив президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: