fbpx
Сьогодні
18:11 27 Сер 2020

"Сподіваюся, ви знаєте історію свого попередника": Зеленський представив нового голову Кіровоградської ОДА

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Кіровоградській області представив нового очільника обласної державної адміністрації.

Про це пише НВ.

Губернатором Кіровоградській області став Андрій Назаренко, який раніше працював директором регіонального центру з інвестицій і розвитку та начальником комунального підприємства Регіональна служба охорони і реставрації пам'яток містобудування та архітектури.

Під час виступу Зеленський нагадав новому голові ОДА, що проти його попередника Андрія Балоня порушено кримінальну справу, і закликав не забувати про це, оскільки «недоторканних немає».

«Це новий очільник Кіровоградської ОДА. Ви знаєте, що історія з його попередником, закінчилася не дуже добре. А точніше — не закінчилась, адже зараз працюють правоохоронні органи. Для нас немає недоторканих. Навіть, якщо це люди, яких призначав президент. Навпаки — до таких людей увага ще більш пильна. Я щиро бажаю новому губернатору пам'ятати про це кожного дня на своїй посаді», — цитує Гречка заяву Зеленського.

Раніше Зеленський розпочав робочу поїздку на Кіровоградщину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: