fbpx
Сьогодні
13:32 27 Сер 2020

Шмигаль домовився із заступником Помпео про взаємопідтримку в боротьбі з COVID-19 та посиленні торгівлі

Фото Reuters

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на зустрічі із заступником держсекретаря США Стівеном Біґеном домовився про взаємопідтримку в боротьбі з поширенням COVID-19.

Про це глава уряду написав у Твіттері.

«Радий вітати в Україні заступника Держсекретаря США Стівена Біґена. Обговорили зміцнення нашої співпраці. Домовилися про взаємопідтримку в боротьбі з COVID19, а також посилення торгово-економічних відносин», – зазначив Шмигаль.

Він також запросив американських інвесторів брати участь у приватизації в Україні.

Посольство США раніше повідомило про те, що Стівен Біґен запевнив Шмигаля у готовності Сполучених Штатів Америки підтримувати зусилля українського уряду щодо впровадження реформ, які зміцнюють демократичні інститути, покращують інвестиційний клімат та забезпечують можливість України реалізовувати свої євроатлантичні прагнення.

За його словами, США позитивно оцінюють зміцнення прогресу України в реформах щодо її подальшої інтеграції до Європи, в тому числі шляхом співпраці з міжнародними партнерами для зміцнення судових, регуляторних та фінансових установ.

Повідомлялося, що заступник державного секретаря США Стівен Біґен упродовж 24–27 серпня відвідав Вільнюс, Москву і Київ. Він провів зустрічі з вищими представниками влади Литви, Росії та України, щоб обговорити коло регіональних і міжнародних питань.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: