fbpx
Сьогодні
18:24 27 Сер 2020

РНБО назвала песимістичний сценарій захворювань коронавірусом в Україні

Фото ОПУ

На фоні нового антирекорду по коронавірусу секретар РНБО України Олексій Данілов провів нараду щодо прогнозування поширення COVID-19 в Україні, де обговорювали питання адаптації стратегії протидії епідемії коронавірусу в осінній період.

Мова, серед іншого, йшла про початок нового навчального року в середніх навчальних закладах і вузах, а також проведенні виборів до місцевих рад 25 жовтня, повідомляється на сторінці РНБО в Facebook.

Данілов розповів, що за результатами моніторингу можна спрогнозувати істотне зростання кількості нових випадків інфікування, якщо громадяни не будуть дотримуватися правил карантину.

"Станом на 25 жовтня, за песимістичним сценарієм, ми будемо мати 360 тис. випадків зараження, і ми повинні бути до цього готові", – сказав він.

Секретар РНБО України Олексій Данілов провів нараду щодо питання прогнозування поширення #COVID19 в Україні.Під час…

Posted by Рада національної безпеки і оборони України on Thursday, August 27, 2020

За його словами, у зв'язку з початком нового навчального року і активізацією виборчого процесу необхідно організувати моніторинг динаміки соціальних контактів хворих на коронавірусну хворобу в період з 29 серпня до 10 вересня.

Секретар РНБО України наголосив, що попри умови загострення епідемічної ситуації, "вибори 25 жовтня будуть одними з найскладніших за весь період незалежності".

Він додав, що виборчий процес має бути організований з урахуванням всіх рекомендацій МОЗ щодо протидії COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: