fbpx
Сьогодні
Промо 15:10 27 Сер 2020

Новинки Pufetto: топ-6 стильних та зручних диванів

Пора оновлювати інтер'єр? Тепер втілити в життя унікальний дизайн набагато простіше. Pufetto пропонує 6 нових зручних диванів різних розмірів, кольорів і форм.

Свіжі рішення

Новинки створені в сучасному італійському стилі — поєднанні комфорту, мінімалізму та передових модних тенденцій. Їхнє завдання — зробити приміщення зручним, затишним і гармонічним. У розділі https://www.pufetto.com.ua/ukr/dyvany/ представлені нові позиціі інтернет-магазину: 

  1. Mattone — компактна модель з величезним місцем для сну.
  2. Gracia — затишний диван зі значним спальним місцем.
  3. Leonardo — величезний і дуже м'який диван в брутальному стилі.
  4. Alonzo — місткий розкладний диван для середніх і невеликих приміщень.
  5. Adriano — модель з великим спальним місцем, спеціально розроблена для невеликих кімнат.
  6. Callisto — витончений легкий диван в стилі модерн з довгими ніжками та спинкою, що розширюється догори.

Всі вироби зручні, практичні і якісні, відмінно вписуються в сучасні інтер'єри. На кожну модель можна «приміряти» оббивні тканини більше 80 відтінків — така функція є на сайті інтернет-магазину. Слідкуйте за знижками на тканини — вибирайте кращу оббивку за приємною ціною.

Pufetto диван

Меблі в будь-які кімнати

Нові дивани можна адаптувати під різні приміщення. Наприклад, моделі Gracia та Mattone випускаються у трьох розмірах. Для двох підійдуть дивани шириною 1,4 або 1,6 м. Компанія з трьох осіб комфортно почуватиметься на посадковому місці шириною 1,8 м. У всіх варіантах використовується механізм трансформації «Дельфін», що створює найбільші спальні місця.

Дивани Adriano й Alonzo бувають прямими (2,23 м завширшки) і кутовими (2,38 м завширшки). Всі моделі розбірні, в них використовується перевірений надійний механізм «Пантограф». Leonardo — ще один диван, який можна замовити в прямому та кутовому виконанні (шириною 2,5 і 3,5 м). Але він має додаткову модифікацію Chaise Mini — кутова модель шириною 2,5 м. У кутових моделей можна вибрати праве або ліве розташування кута.

З урахуванням модифікацій число новинок виростає до 18 — найвимогливіший клієнт знайде підходящий варіант. Pufetto швидко виготовить і привезе будь-який диван з нової лінійки або загального каталогу. Доставка та занос меблів у Києві, Львові, Чернівцях, Харкові, Одесі та Дніпрі безкоштовні.

Вибирайте нові дивани — Pufetto гарантує їхню надійність, довговічність та якість. Не забудьте про крісла — моделі в тому ж стилі доступні для диванів Callisto, Gracia та Mattone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: