fbpx
Сьогодні
22:21 26 Сер 2020

У Кривому Розі затримали початок футбольного матчу заради Зеленського. В ОП кажуть, що через Помпео

У Кривому Розі відклали майже на годину початок офіційного матчу першого попереднього раунду Кубка України між "Кривбасом" і "Черкащиною" через запізнення президента Володимира Зеленського, який повинен був його відкривати символічним першим ударом по м'ячу.

Також перед початком гри Зеленський відвідав роздягальню обох команд і поспілкувався з гравцями. Футболісти подарували йому іменну командну футболку з номером 12.

Пізніше пресслужба Офісу президента повідомила, що графік Зеленського змінили через термінової розмови з держсекретарем США Майком Помпео.

Як зазначається, розмова між ними відбувся відразу після прибуття Зеленського в аеропорт Кривого Рогу.

"Відповідно, кілька зрушили інші пункти програми робочої поїздки президента в Дніпропетровській області. Зокрема, це зумовило і затримки з відвідуванням футбольного стадіону" Гірник ", де після відродження грав свій перший матч ФК" Кривбас ". До речі, нагадаємо, що зміни в робочому графіку глав держав через термінових переговорів досить поширеною практикою, з розумінням сприймається будь-яким демократичним суспільством ", – повідомила прес-служба ОП.

Графік Президента зазнав змін через термінову розмову з Держсекретарем США.Як повідомлялося, сьогодні відбулася…

Posted by Офіс Президента України on Wednesday, August 26, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: