fbpx
Сьогодні
Промо 09:45 26 Сер 2020

Бренд Harley and Cho запустив виробництво автокрісел для собак

Нарешті ви вирушили в подорож з улюбленцем! Але бродити салоном або висовуватися у вікно небезпечно — собака може травмуватися, а водій — відволіктися і потрапити в аварію. Вихованцеві слід купити спеціальне автокрісло.

Як влаштовано автокрісло

Комфортні українські автокрісла для собак Harley and Cho призначені для перевезення домашніх вихованців вагою до 12-15 кг (такс, йорков, чихуахуа, джек-рассел).

Автокрісло складається з:

  • каркаса у вигляді коробки;
  • м'якої подушки-лежанки;
  • фіксуючих ременів-кріплень.

Крісло встановлюється в будь-якому місці салону, закріплюючись ременями за сидіння і підголівник. Собака зручно розташовується на м'якій двосторонньої подушці. Одна сторона подушки зроблена з вологопоглинаючого текстилю, інша — з ніжного міцного вельвету. Жорсткий каркас прокладений пінополіуретаном. У такій «коробці» тварина може вільно сидіти і лежати, дивитися на господаря або милуватися видами.

Вбудований ремінь кріпиться до одягненою на тварину шлеї. Завдяки такій фіксації собака обмежена в рухах для її ж власної безпеки.

как перевозить собаку в машине

Навіщо потрібно автокрісло

В автомобільних аваріях можуть постраждати не тільки люди, але і тварини, які подорожують з господарями. Крісло для перевезення собак в автомобілі врятує здоров'я і життя чотирилапими улюбленця в разі аварії.

Крім того, спецпристрій для перевезення собак — відмінний спосіб подбати про водія і пасажирів. Поїздка в автомобілі стрессірующіе вихованця великою кількістю нових людей, місць, запахів і звуків. Тварина безконтрольно бігає по салону, скиглить, гавкає, дряпається, кусається і відволікає водія. При цьому встановлено, що через неуважність людини за кермом відбувається більшість ДТП. Собака, вміщена в автокрісло, швидше заспокоюється і не впливає на водія.

Автокрісло рятує машину від бруду з лап собаки, слідів поганого самопочуття, порваній кігтями або зубами оббивки. Салон вашого авто залишиться чистим і неушкодженим.

как перевозить собаку в машине

Переваги автокрісел Харлі Чо

Крісла для собак зроблені з надійних міцних матеріалів, які не бояться бруду і пилу, кігтів і зубів вихованця. Конструкція укладена в чохол з меблевої тканини Оксфорд з покриттям Soft Touch. Така тканина не забивається шерстю і легко чиститься пилососом, вологою тканиною або губкою.

Завдяки міцним застібкам-блискавок чохол з крісла легко зняти і випрати в машинці в делікатному режимі.

Крісло має практичний немаркий сірий колір. Повідець і шлея виконані в яскравому кораловому кольорі — вам не доведеться довго шукати застібку. Harley and Cho піклується про захист і комфорт собак і їх люблять власників!

как перевозить собаку в машине

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: