fbpx
Сьогодні
17:13 24 Сер 2020

"Усі ми – команда": Зеленський звернувся до українців

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців.

Він оприлюднив відповідне відео.

"Дорогі українці! Створити країну мрії ми можемо тільки разом. Усі 25 регіонів. Усі ми – команда. Дрім-тім з кожної області. Це – наша збірна України", – пише Зеленський.

Дорогі українці! Створити країну мрії ми можемо тільки разом. Усі 25 регіонів. Усі ми – команда. Дрім-тім з кожної області. Це – наша збірна України.

Posted by Володимир Зеленський on Monday, August 24, 2020

Він підкреслив, що нашу незалежність слід захищати кожного дня і кожному з нас.

"Час усвідомити, що нашу незалежність слід захищати кожного дня і кожному з нас. Комусь – зі зброєю в руках. Комусь – з учительською указкою, а комусь – з медичним скальпелем. В опенспейсі IT-офісу, на шахті під землею, на сцені опери, на спортивних аренах чи у пшеничному полі – ми всі будуємо незалежну країну", – сказав Президент Володимир Зеленський у своїй промові на урочистостях з нагоди 29-ї річниці незалежності.

Промова Володимира Зеленського з нагоди Дня Незалежності України

«Час усвідомити, що нашу незалежність слід захищати кожного дня і кожному з нас. Комусь – зі зброєю в руках. Комусь – з учительською указкою, а комусь – з медичним скальпелем. В опенспейсі IT-офісу, на шахті під землею, на сцені опери, на спортивних аренах чи у пшеничному полі – ми всі будуємо незалежну країну», – сказав Президент Володимир Зеленський у своїй промові на урочистостях з нагоди 29-ї річниці незалежності.

Posted by Офіс Президента України on Monday, August 24, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: