fbpx
Сьогодні
Фото 11:51 24 Сер 2020

У Києві стартував Марш захисників України

З нагоди Дня Незалежності України в центрі Києва в парку імені Тараса Шевченка стартував багатотисячний Марш захисників України.

Десятки тисяч учасників бойових дій, активістів різних політичних сил і городян зібралися в парку і на прилеглих вулицях столиці, передає "Інтерфакс-Україна".

Відзначається, що ветерани війни в Донбасі сформували 48 колон. Попереду Маршу йдуть матері і члени сімей загиблих військовослужбовців, родичі убитих під час Революції Гідності, а також українські військові, які отримали поранення в Донбасі. Серед перших підуть також активісти рухів FreeRiff, FreeKuzmenko, FreeDugar, яких звинувачують у справі журналіста Павла Шеремета.

Марш захисників України

Марш захисників України

Колона з учасників Маршу повинна пройти вниз по бульвару Шевченка, повернути на Хрещатик і пройти до Європейської площі, де пройде акція "З незалежністю не жартують".

Для того, щоб контролювати порядок у місті, на заходах задіяні понад 4000 поліцейських і військовослужбовців, Національна гвардія України. Також будуть залучені представники Держслужби України з НС та СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: