fbpx
Сьогодні
18:45 24 Сер 2020

Помпео заявив, що дружба між США й Україною ніколи не була міцнішою

Державний секретар Сполучених Штатів Америки Майк Помпео від імені США і американського народу привітав українців з 29-ю річницею Незалежності країни та закцентував увагу на непорушності підтримки вільної і демократичної України.

Про це повідомляє пресслужба посольства США в Україні.

"Підтримка Сполученими Штатами вільної, життєстійкої та демократичної України непорушна. Ми залишаємось повністю відданими дипломатичним зусиллям із припинення агресії Росії на сході України. Як ми заявляли в Кримській декларації, США відкидають спробу Росії анексувати Крим та зобов'язуються дотримуватися цієї політичної позиції, допоки Росія не поверне Україні повний контроль над всією українською територією", – заявив Майк Помпео.

Крім того, держсекретар висловив солідарність з українцями у просуванні ключових реформ, що "пришвидшують економічне зростання, зміцнюють безпеку й верховенство права".

"Дружба між нашими країнами ніколи не була міцнішою, і ми сподіваємось продовжувати наше партнерство та співпрацювати з керівництвом і громадянами України, які будують світле, безпечне й демократичне майбутнє. Бажаю вам подальшого процвітання та успіхів у наступні роки", – підкресли політик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: