fbpx
Сьогодні
19:28 24 Сер 2020

Без політики: Лукашенко привітав Зеленського зі святом

Україна сьогодні відзначає День Незалежності, і президент Білорусі Олександр Лукашенко привітав українського лідера Володимира Зеленського зі святом.

Про це повідомляє пресслужба президента Білорусі.

"Давні традиції дружби і добросусідства є основою ефективної взаємодії Білорусі і України в непростих умовах сучасного світу", – йдеться в привітанні.

Олександр Лукашенко підтвердив зацікавленість в розширенні всебічного українсько-білоруського співробітництва на принципах рівності та поваги, розвитку конструктивного партнерства як на національному, так і на регіональному рівні.

Президент Білорусі побажав своєму українському колезі міцного здоров'я та успіхів у відповідальній державній діяльності, а народові України – миру, стабільності і благополуччя.

Також з Днем Незалежності Лукашенко привітав і другого президента України (1994-2005 рр.) Леоніда Кучму. Білоруський лідер нагадав про братні зв'язки між країнами, спільну історію.

Президент Білорусі з вдячністю відзначив особистий внесок Леоніда Кучми у зміцнення дружби і успішну взаємодію двох країн.

"Упевнений, що білорусько-українське партнерство буде і далі незмінно розширюватися на благо наших народів", – заявив Лукашенко і побажав Кучмі здоров'я, благополуччя та успіхів у всіх починаннях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: