fbpx
Сьогодні
11:14 23 Сер 2020

З кінця серпня пасажирські потяги "Укрзалізниці" буде супроводжувати воєнізована охорона

Наприкінці серпня 2020 року в «Укрзалізниці» стартує пілотний проєкт, в рамках якого працівники воєнізованої охорони будуть супроводжувати пасажирські поїзди.

Про це у компанії розповіли «Суспільному».

Для проєкту обрали ті потяги, які мають найбільший попит, або ті, де часто трапляються конфліктні ситуації.

«Ми [представники «Укрзалізниці»] зверталися до поліції з проханням супроводжувати поїзди. Ніякої відповіді впродовж довгого часу не отримували. Тому це буде відомча воєнізована охоронна, звичайно ж коштом «Укрзалізниці». У нас є така, проте вона супроводжує вантажні поїзди, а так буде супроводжувати ще й пасажирські», — розповіли у компанії.

В УЗ нагадали, що для вирішення конфліктних ситуацій між пасажирами під час поїздки необхідно звертатися до провідника, який, зі свого боку, запросить начальника поїзда. Там додали, що при потребі начальник поїзда викличе наряд поліції на найближчій станції зупинки поїзда.

Нагадаємо, 1 серпня у вагоні потяга чоловік, який їхав «зайцем», побив жінку та намагався її зґвалтувати. Після цього «Укрзалізниця» заявила, що звільнить провідника вагона, у якому стався інцидент, начальника поїзда, інструктора поїзних бригад, старшого майстра вагонного депо резерву провідників та заступника начальника Маріупольського вагонного депо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: