fbpx
Сьогодні
18:08 23 Сер 2020

"Нам не потрібні заїжджені поради": МЗС Білорусі відреагувало на заяву Зеленського

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Білорусі Анатолій Глаз прокоментував слова президента України Володимира Зеленського про необхідність повторних виборів в Білорусі.

Про це інформує TUT.BY.

«Знаєте, Україна — братська для нас країна, і український народ — братський для білорусів. Тому, звичайно, в цей відверто непростий для нашої країни момент хотілося б відчути якусь підтримку або хоча б розуміння, а не слухати вже заїжджені з усіх боків поради. Зараз точно ми потребуємо не їх», — заявив Анатолій Глаз.

Він зауважив, що, якщо брати до уваги нову історію України, то «у деяких питаннях досвіду їм не позичати», однак «результати цих політичних експериментаторів точно не переконують українців і не лише їх у їхній правильності та користі».

Представник білоруського МЗС додав, на думку міністерства, «в українського керівництва ще багато років буде безліч важливіших питань, якими потрібно щодня займатися всередині своєї країни, а роздавати поради сусідам».

Нагадаємо, напередодні Володимир Зеленський сказав у інтерв'ю Euronews, що якби він опинився на місці Олександра Лукашенка, то дав би згоду на повторні вибори президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: