fbpx
Сьогодні
13:25 22 Сер 2020

Притула заявив, що хоче підвищити тарифи киянам

Фото zik.ua

Український шоумен, волонтер Сергій Притула, який заявив, що балотуватиметься в мери Києва від партії "Голос", пропонує підвищити тарифи киянам.

Про це він заявив в інтерв'ю lb.ua.

"Просто проблема поганої якості того чи іншого блага чи природнього якогось ресурсу лежить ось у чому: воно все потребує оновлення, заміни. Та сама станція в Бортничах, яка вічно на якійсь реконструкції, і так далі. Всі ці речі мають закладатися в тариф. Він, очевидно, має трохи вирости. І людям потрібно це пояснити й розказати, що краща якість може бути тільки шляхом невеличкого підняття тарифу. Але, на жаль, жоден управлінець не хоче вголос про це говорити. Тому що це одразу буде лупити по рейтингах", – сказав Притула.

Він зазначив, що хоче стати першим мером, який не  брехатиме людям і розказуватиме, що проблеми якості води містяться у будь-якій площині крім тої, яка є безпосередньою відповідальністю місцевої влади.

"Я знаю одну ТЕЦ на території Київщини, яка смердить на пів області. Там уже тривалий час лежать дуже круті фільтри, які мають зберегти екологію від шкідливих викидів. Але монтаж цих фільтрів на підприємстві не проводять виключно з однієї причини – це збільшить тариф на послуги. Ніхто, ні одна влада не хоче ризикувати своїми рейтингами й бути тими засранцями, які змусять людей платити більше. Тому що всі хочуть голосувати за тих, хто пообіцяє, що буде менше", – резюмував він.

Нагадаємо, 11 серпня партія "Голос" висунула Сергія Притулу кандидатом у мери Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: