fbpx
Сьогодні
18:03 21 Сер 2020

У НАБУ офіційно прокоментували звільнення Холодницького

Фото Zaxid.net

У Національному антикорупційному бюро (НАБУ) сподіваються, що відставка керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького не вплине на перебіг розслідувань.

Про це сказано в повідомленні НАБУ на сторінці в Facebook.

У повідомленні також йдеться про те, що перші п'ять років спільної діяльності НАБУ та САП запам'яталися «стрімким стартом протидії корупції в Україні», резонансними розслідуваннями та судовими вироками.

"Сподіваємося, що звільнення керівника САП з подальшою необхідністю вирішення окремих робочих питань з Офісом генерального прокурора не стане ризиком для функціонування налагодженого антикорупційного механізму", – додали в НАБУ.

Холодницький став керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 30 листопада 2015 року. При цьому в лютому він заявляв про те, що збирається йти у відставку 30 листопада, коли закінчуються його повноваження директора САП.

Раніше Холодницький підтвердив своє звільнення з САП.

Нагадаємо, 26 травня Венедіктова виступила з відеозверненням, в якому звинуватила САП у численних порушеннях і пообіцяла дати надати реакцію генеральної прокуратури.

У САП відповіли на звинувачення генпрокурора Венедіктової.

Потім Ірина Венедіктова запропонувала прокурорам САП показати результати роботи за 5 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: