fbpx
Сьогодні
09:11 21 Сер 2020

Російські лікарі відмовили в перевезенні Навального в Німеччину: поліція заявила, що виявила яд, яким отруїли опозиціонера

Головний лікар лікарні швидкої допомоги № 1 Омська, в якій перебуває Олексій Навальний, відмовився видати дозвіл на перевезення опозиціонера до Німеччини.

Про це повідомила прессекретар політика Кіра Ярмиш.

«Головний лікар заявив, що Навальний нетранспортабельний. Стан нестабільний. Рішення родичів для його перевезення недостатньо», — написала Ярмиш.

За її словами, заборона на перевезення Навального — «це замах на його життя, який прямо зараз здійснюють лікарі і брехлива влада, яка це санкціонувала».

Ярмиш заявила, що заборона на перевезення Навального загрожує його життю.

«Залишатися в омській лікарні без обладнання з так і не поставленим діагнозом в нинішньому положенні смертельно небезпечно», — додала вона.

Директор ФБК (Фонд Навального) Іван Жданов вийшов до преси і розповів, що тільки що співробітник поліції в лікарні повідомив, що в організмі Олексія виявлено отруту, небезпечну не тільки для нього, а й для оточуючих. "Назву не говорять, тому що "таємниця слідства". Лікарі не реагують на повідомлення".

Лікар також написала: "Транспортна поліція виявила у нього дуже небезпечну речовину і при нас показала його назву головному лікарю зі словами: може це зможе якось допомогти пацієнтові: Мураховський НІЯК не відреагував: мовляв це неофіційна інформація, хіба мало хто що сказав. Нічого не робиться".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: