fbpx
Сьогодні
13:34 20 Сер 2020

У "Євросолідарності" вимагають оприлюднити деталі зустрічі ТКГ за участю Кравчука

Нардеп від фракції "Європейська солідарність" Іванна Климпуш-Цинцадзе звертається до президента з вимогою оприлюднити деталі перемовин у ТКГ щодо запланованої на 28 серпня зустрічі "нормандської четвірки" на рівні зовнішньополітичних радників.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вимагаю у влади оприлюднити деталі перемовин, які ведуться українською делегацією (в ТКГ – ред.), а також інструкції/директиви, якими керується голова делегації Кравчук, який, вочевидь, відповідно до своїх повноважень, відображає офіційну позицію діючого президента Зеленського", – написала Климпуш-Цинцадзе.

У своєму дописі вона зіслалась на оприлюднені в ЗМІ начебто запропоновані Росією документи, які пропонується ухвалити на зустрічі зовнішньополітичних радників "нормандської четвірки", і вимагає від Президента "підтвердити або спростувати їх автентичність".

За словами нардепа, відповідно до цих документів, Україна серед іншого начебто бере на себе зобов'язання скасувати постанову, яка не дозволяє зараз проводити місцеві вибори на окупованих територіях.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: