fbpx
Сьогодні
17:18 19 Сер 2020

Зеленський доручив Фонду держмайна забезпечити передачу у власність обладміністрації корпусів, якими користується Запорізький госпіталь ветеранів

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський наголосив на важливості збереження Запорізького госпіталю ветеранів війни і доручив Фонду держмайна спільно з Кабінетом Міністрів вирішити питання передачі корпусів, якими користується установа, у власність обласної державної адміністрації.

Як повідомляється на сайті глави держави, про це йшлося під час відвідування Зеленським госпіталю у рамках його робочої поїздки до Запорізької області. Питання порушили голова Запорізької обласної адміністрації Віталій Боговін та місцеві ветерани.

"Це питання ми вирішимо – зараз говорили з Фондом держмайна. Ми все це вирішимо протягом кількох тижнів", – повідомив президент, наголосивши, що ветерани повинні отримувати якісну меддопомогу.

Зеленський зателефонував голові Фонду держмайна Дмитру Сенниченку та доручив опрацювати це питання спільно з Кабінетом Міністрів у найкоротші терміни, щоб госпіталь міг повноцінно функціонувати та надавати послуги ветеранам.

Також обговорювалося створення на базі госпіталю центру психологічної підтримки та реабілітації учасників бойових дій, підтримка ініціатив, які сприяли б появі робочих місць для ветеранів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: