fbpx
Сьогодні
13:01 19 Сер 2020

Лукашенко пообіцяв розібратися з мітингувальниками, які "заважають працювати"

Фото: Белта

Олександр Лукашенко, який вважає себе президентом Білорусі, заявив, що на адресу співробітників силових органів, державних установ, ЗМІ та їхніх сімей постійно надходять погрози.

Про це він сказав на засіданні Ради безпеки Білорусі, передає БЕЛТА.

«Робляться навіть атаки на членів уряду. Ви бачили поведінку окремих учасників мітингу проти міністра охорони здоров'я», – сказав Лукашенко про випадок, коли голова МОЗ втік від мітингувальників під крики« Ганьба!».

За словами білоруського диктатора, з аналогічними погрозами і атаками стикаються співробітники заводів і фабрик, керівників підприємств.

«Їх перед і після робочого дня пропускають на прохідній через коридор агресивної юрби. Як гестапо… Ви, робітники, господарі на цьому заводі, а з цими учасниками мітингу, які вас зустрічають на прохідній, ми розберемося», – наголосив він.

Нагадаємо, що вранці 19 серпня бійці ОМОН розігнали людей, які зібралися біля прохідної Мінського тракторного заводу, щоб підтримати страйкуючих робітників. У МВС Білорусі заявили, що були затримані дві людини, які начебто заважали співробітникам пройти на завод.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: