fbpx
Сьогодні
23:12 19 Сер 2020

Перший чемпіонат у світі: у Фінляндії змагатимуться в тому, хто краще обіймає дерева

Карантин і соціальна дистанція змушують людей відмовлятися від найприємніших речей – у тому числі, обіймів.

У фінському містечку Леві пройде перший у світі чемпіонат з обіймів дерев. Він складається з трьох конкурсів, в яких людей випробують на швидкість, щирість і незвичайний підхід до обіймання стовбурів.

Як пише inthesnow.com, спочатку конкурсантам потрібно буде обійняти якомога більшу кількість дерев за 8 хвилин. Уточнимо, що біля кожної рослини треба стояти не менше 5 секунд.

На другому етапі учасники повинні продемонструвати щире бажання в обіймах з деревами.

У фіналі будуть оцінювати креативність в підході до завдання. Протягом однієї хвилини конкурсанту потрібно продемонструвати, як можна цікаво обійняти дерево 🙄.

Якщо ви подумали, що фіни збожеволіли – аж ніяк. Обіймашки з деревами істотно зменшують рівень стресу, оскільки провокують збільшення в організмі кількості окситоцину. У народі його ще називають "гормоном щастя".

До участі заявлені люди з дев'яти країн – Фінляндії, США, Австралії, Естонії, Німеччини, Італії, Малайзії, Росії та Шотландії. Але організатори запрошують всіх охочих приєднатися до обіймашок онлайн. Для участі у заході потрібно відправити фото своїх обіймів з деревом під хештегом TreeHugging. Також учасників просять описувати, де саме знаходиться це дерево (координати для компаса), а також чому його варто обійняти 😯.

Відправляти заявки потрібно до 29 серпня. А реальний конкурс пройде 22 серпня в лісі Халіпуу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: