fbpx
Сьогодні
17:10 18 Сер 2020

Справа Гандзюк: підозрюваний Левін з'явився на засідання суду майже голий та з синцями

У Дніпровському суді розпочалося перше засідання у справі голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера та екс-помічника депутата Херсонської облради Олексія Левіна, яких підозрюють у організації та виконанні вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це адвокат Масі Найєм повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Чекав цього засідання два роки. В мене є багато питань, на які відсутні відповіді. Найголовніше – хочу знати хто саме вирішив, що Катерину мають облити кислотою? Хто настільки жорстокий і жалюгідний, що спромігся не тільки подумати, але й запропонувати, організувати і далі жити із цим? Хто замовив Катю Гандзюк?" – написав Найєм.

Найєм також зазначив, що розслідувати це вбивство поліцію та СБУ змусили суспільство, активісти та адвокати Євгенія Закревська і Оля Веретільник.

"Попереду ще багато судових засідань. Де ми будемо спостерігати, як народжується або помирає справедливість. Але всі ці дні з дня смерті Каті я живу із думкою, що вона все бачить. І це надихає боротись і дарує надію, що всі причетні будуть покарані", – додав Найєм.

Чекав цього засідання два роки. В мене є багато питань, на які відсутні відповіді. Найголовніше – хочу знати хто саме…

Posted by Masi Nayyem on Tuesday, August 18, 2020

Один з підозрюваних – Олексій Левін з'явився у суді майже голий.

Про це повідомляє херсонське видання "Мост".

"Один з організаторів нападу на Катю Гандзюк – Олексій Левін влаштував дешевий театр в суді. На підготовче засідання Дніпровського райсуду міста Києва Олексій Левін прийшов майже голий, лише в залишках своїх трусів", – йдеться в повідомленні.

Левін заявляє, що з нього вибивали покази на підозрюваного в організації нападу на Гандзюк – Владислава Мангера, нібито зняли з нього одяг і так привели до суду.

На його тілі були помітні синці, через це він попросив викликати медиків.

За словами Левіна від нього вимагають сьогодні дати покази проти Мангера.

"Це повна маячня. Бо засідання підготовче. Ніякі покази на підготовчому засіданні ніхто не дає і давати не може", – прокоментували його заяву друзі Гандзюк.

Наразі Левіну викликали швидку. В засіданні оголосили перерву на 30 хвилин.

Продовження підготовчого судового засідання по справі Катерини Гандзюк. Обвинувачені В. Мангер та О. Левін в суді. О. Левін просив швидку допомогу. Тому була перерва. Хто замовив Катю Гандзюк?

Posted by Masi Nayyem on Tuesday, August 18, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: