fbpx
Сьогодні
16:23 17 Сер 2020

У Києві до Дня Незалежності встановлять найбільший прапор України

Фото unsplash.com

17 серпня мер Києва Віталій Кличко поділився відео робіт зі встановлення найвищого флагштоку з державним прапором у країні.

Про це Віталій Кличко розповів у відеозверненні на Facebook.

Мер міста записав відеозвернення поряд з Батьківщиною мати на території Національного музею історії України у Другій світовій війні.

"Друзі! Тиждень залишився до великих свят для українців – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності. Зранку навідався на будмайданчик, де встановлюють найбільший головний Прапор України. Роботи активно тривають. Вже привезли конструкції. Напередодні Дня Державного Прапора ми відкриємо меморіал", – заявив мер.

Друзі! Зранку навідався на будмайданчик, де встановлюють найбільший, головний прапор України. Роботи активно тривають. І напередодні Дня Державного прапору ми відкриємо меморіал. Зводиться він за кошти меценатів.

Posted by Віталій Кличко on Sunday, August 16, 2020

"Встановлять прапор на київських пагорбах, де відкривається дивовижний вид на наше місто. І весь Київ бачитиме головний Прапор нашої держави", – підкреслив Віталій Кличко.

За словами Кличка, найвищий флагшток держави зводять за кошти меценатів.

Висота щогли (флагштоку) – майже 90 метрів, полотнище прапора розміром 16 на 24 метри. Підняти головний прапор планують 23 серпня, в День Державного Прапора.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: