fbpx
Сьогодні
22:53 17 Сер 2020

У Кабміні напрацювали варіант вирішення проблеми добудови об'єктів до Євро-2012

В уряді напрацювали комплексне рішення для розв'язання проблеми боргів та добудови об'єктів інфраструктури, будівництво яких було розпочато і не завершено в рамках державної програми з проведення в Україні Євро-2012.

Про це міністр КМУ Олег Немчінов повідомив у Телеграмі.

Зокрема, зазначив він, у понеділок, 17 серпня, за ініціативи керівництва державного підприємства "Національний спортивний комплекс "Олімпійський" було проведено робочу нараду з першим заступником міністра молоді та спорту Сергієм Симоновим щодо продовження роботи з проблемних питань після проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в Україні в 2012 році.

«Вирішили спільно в рамках робочої групи з Міністерством інфраструктури України та державним підприємством "Фінансування інфраструктурних проєктів" запропонувати одне комплексне рішення для вирішення проблеми», – написав Немчінов.

За його словами, це стосується погашення заборгованості перед підрядниками, які виконували будівельні роботи до Євро-2012 і де є рішення судів.

Крім того, напрацьоване в уряді рішення стосується проблемних питань добудови стадіонів "Арена Львів", НСК "Олімпійський" та "Скіф" Львівського державного університету фізичної культури, а також добудови аеропортів «Львів» та «Бориспіль», виконання державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року в частині будівництва аеропорту в Мукачево та реконструкції злітної смуги в аеропорту Одеси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: